Det sociale studiemiljø på Aarhus BSS

Vi tager os af det sociale studiemiljø på Aarhus BSS

Studenterlauget er en non-profit studenterorganisation på Aarhus BSS. Med mere end 3500 medlemmer, 300 studenteransatte hvert år og en årlig omsætning på 15 millioner DKK, er vi også den største studenterorganisation i Danmark. Vi er for studerende af studerende og dette motto gennemsyrer alle vores aktiviteter.

Som vores vision beskriver, så søger vi at skabe Danmarks bedste studiemiljø på Aarhus BSS. Derfor fokuserer vi både på faglige og sociale arrangementer for vores medlemmer.

Vi sætter en ære i at skabe arrangementer og begivenheder, hvor studerende på Aarhus BSS kan lære hinanden at kende, have det sjovt, udvide deres netværk og mærke både #hygge og #slspirit, som er nødvendigt for at komme gennem hårde studiedage.

For at nævne nogle få af vores sociale tiltag, så har vi Den Gyldne Fugl, Buddy Programme, SL Skiing Trip og selvfølgelig Klubben.

Den Gyldne Fugl – fejring af sociale og akademiske initiativer på Aarhus BSS

Den Gyldne Fugl er vores årlige awardshow på Aarhus BSS, som er skabt som en hyldest til alle de studerende, undervisere og initiativer på Aarhus BSS, som har bidraget til det faglige og sociale miljø. Det er en aften fyldt med glamour og fantastisk underholdning.

Buddy Programme – forbedrer det sociale studiemiljø for internationale studerende 

Buddy Programme er et socialt initiativ, som søger at forbedre integrationen mellem internationale studerende og nuværende studerende på Aarhus BSS. Hver internationale studerende bliver ”matched” med en Buddy, som er en frivillig studerende. Gennem semestrene er der adskillige hyggelige arrangementer for alle Buddies og internationale studerende.

SL Skiing Trip – Danmarks største studie-skitur 

SL Skiing Trip er den årlige skitur med mere end 600 deltagere. Du kan deltage i 2017-turen, som kommer til at finde sted i Val Thorens i uge 5. Denne tur er din mulighed for at slappe af, hygge og feste med dine studievenner.

Klubben – den perfekte fredagsbar til at sikre det sociale studiemiljø 

Foruden sociale arrangementer og projekter, er vi også værter for den bedste fredagsbar i byen. Fredagsbaren, Klubben, er mere end 50 år gammel og er kendt over hele Danmark for stedet at feste på fredag aftener. I Klubben kan du finde en hyggelig, uformel atmosfære, hvor du kan hænge ud med dine venner, men du kan også finde store fester, temafester og Club Klub, hvor store kunstnere optræder hvert år.

Du kan holde dig opdateret om vores sociale arrangementer her på vores hjemmeside eller på Studenterlaugets eller Klubbens Facebooksider.

Tag del i hyggen, alt det sjove og alt vores SL Spirit – vi glæder os til at se dig i Studenterlauget!

Studenterlauget - studiemiljø på Aarhus BSS

Tag del i det sociale studiemiljø på Aarhus BSS sammen med Studenterlauget