Awards

NB! Due to the fact that the show is in Danish, the descriptions of the awards are also in Danish. 

AKADEMISKE PRISER


ÅRETS BA-BUSINESSSTUDERENDE
Denne award gives til en inspirerende BA-businessstuderende, som brænder efter at lære nyt, har lysten til at udvikle sig og som altid gør en ekstra indsats for at nå målet.
Præsenteres i samarbejde med Danske Commodities 

ÅRETS MA-BUSINESSSTUDERENDE
Denne award gives til en inspirerende MA-businessstuderende, som brænder efter at lære nyt, har lysten til at udvikle sig og som altid gør en ekstra indsats for at nå målet.
Præsenteres i samarbejde med Danske Commodities 

ÅRETS KOMMUNIKATIONSSTUDERENDE
Denne award gives til en studerende, der kender svaret på, hvad man skal gøre for at gøre noget ekstra. En person, der gør sig umage – uhjulpet. Vi vil ikke kun se på de faglige kvalifikationer, men lede efter en, der stikker ud – og hvad at stikke ud betyder, det vil vise sig. Det handler om personlighed.
Præsenteres i samarbejde med Campfire & Co.

ÅRETS IT-VÆRDISKABER
Denne award gives til en studerende inden for it og business, som med hjerne og hjerte har formået at kombinere it og forretning til at skabe ekstraordinært stor værdi for Aarhus BSS, sine medstuderende og ikke mindst for sig selv – både fagligt og socialt.
Præsenteres i samarbejde med Inspari

ÅRETS IVÆRKSÆTTER
Denne award gives til en eller flere studerende med et fremragende iværksættergen, som anvender sine akademiske kompetencer i arbejdet med en innovativ forretningsmodel.
Præsenteres i samarbejde med Studentervæksthust Aarhus

ÅRETS ILDSJÆL
Denne award gives til en studerende, der brænder for et fagområde, involverer sig i frivillige initiativer, laver bestyrelsesarbejde eller lignende, og hvis passion smitter af på omgivelserne. Det er en person, der er engageret ud over det sædvanlige i det faglige og sociale studiemiljø. Og vi ved, at netop miljøet på Aarhus BSS er fyldt med ildsjæle. Denne pris går til den mest dedikerede af dem.
Præsenteres i samarbejde med Solitwork

ÅRETS ERHVERVSJURASTUDERENDE
Denne award gives til en studerende inden for jura med stor akademisk viden, som har præsteret på et højt niveau inden for det sociale og akademiske miljø på Aarhus BSS.
Præsenteres i samarbejde med LETT Advokater

 

SOCIALE PRISER


ÅRETS MEDSTUDERENDE
Denne award gives til den studerende, der dagligt gør en forskel for andre på Aarhus BSS. At kunne imødekomme medstuderendes behov, skabe et fedt miljø samt have en solid og hjælpende hånd er baggrunden for denne award.
Præsenteres i samarbejde med CA A-kasse og karrierepartner

ÅRETS KVINDELIGE UDSTRÅLING
Denne award gives til en kvindelig studerende med en personlighed, der udstråler charme, selvtillid og engagement. Hun er nærværende på studiet og har en energi, der smitter, hvor end hun befinder sig.
Præsenteres i samarbejde med Vestjysk Bank

ÅRETS MANDLIGE UDSTRÅLING
Denne award gives til en mandlig studerende, der er kendt som den charmerende fyr, som pigerne altid drejer sig om efter på gangene. Han har altid et smil på læberne og en positiv energi, som påvirker alle omkring ham.
Præsenteres i samarbejde med Klubben

ÅRETS FORENING
Denne award gives til en forening, som enten socialt eller fagligt beriger studiemiljøet på Aarhus BSS. Foreningen formår desuden at knytte de studerende sammen på tværs af årgange og studieretninger.
Præsenteres i samarbejde med Djøf

ÅRETS FORELÆSER
Denne award gives til en forelæser ved Aarhus BSS, som på interessant og inspirerende vis formår at videreformidle akademisk viden til stor begejstring for universitetets studerende.
Præsenteres i samarbejde med Studenterlauget

ÅRETS HOLDUNDERVISER
Denne award gives til en holdunderviser på Aarhus BSS, som gennem sine akademiske kompetencer formår at hjælpe og guide de studerende på en nem og forståelig måde i holdtimerne.
Præsenteres i samarbejde med Akademikernes A-kasse

HALL OF FAME-AWARD
Denne award gives til et kendt ansigt på Aarhus BSS, som gennem flere år har efterladt sit aftryk på såvel det sociale som det akademiske miljø på Aarhus BSS. Personen er ikke nødvendigvis en nuværende studerende, men har påvirket studemiljøet på Aarhus BSS.
Præsenteres i samarbejde med Aarhus Case Competition