Udvid dit professionelle netværk gennem faglige events

Professionelle og faglige events i Studenterlauget

Hos Studenterlauget tror vi på, at det bedste studiemiljø ikke blot skabes gennem sociale events, men også gennem akademiske og faglige events. Derfor sætter vi en ære i at skabe de bedst mulige faglige events, initiativer og fagligt miljø for de studerende på Aarhus BSS.

Studenterlauget er en non-profit studenterorganisation på Aarhus BSS. Med mere end 3500 medlemmer, 300 studenteransatte hvert år og en årlig omsætning på 15 millioner DKK, er vi også den største studenterorganisation i Danmark. Vi er for studerende af studerende og dette motto gennemsyrer alle vores aktiviteter.

Som vores vision beskriver, så søger vi at skabe Danmarks bedste studiemiljø på Aarhus BSS. Vores akademiske og faglige events er en stor del af denne vision.

Faglige events med et professionelt fokus

Vi har skabt to faglige events, hvor praktisk og professionel viden og udbytte er særligt i fokus. Begge er case competitions, hvor store danske virksomheder medbringer real-life-cases i deres søgen efter fremtidens talenter.

Aarhus Case Competition er vokset til at være den største case competition i Norden, og top-businessstuderende fra Danmark, Sverige, Norge og Finland deltager hvert år. Aarhus Case Competition er skabt, så studerende kan opleve intens case-løsning kombineret med værktøjsberigende workshops, interessante virksomhedspræsentationer og hyggelige sociale events.

Commcase Aarhus startede i 2016 for alle kommunikations-, medie- og marketingstuderende i Aarhus. Som i Aarhus Case Competition medbringer store danske virksomheder real-life-cases, som deltagerne skal løse for dem, og i Commcase Aarhus handler de forskellige cases om kommunikations-, medie- og marketingsproblemer- og løsninger.

Faglige events med et socialt twist

Foruden vores faglige events med et direkte professionelt og praktisk fokus, har vi skabt flere faglige events med et socialt twist. Disse events er skabt for at gøre dit liv som studerende på Aarhus BSS sjovere, billigere, klogere og bedre. Til disse faglige events kan du udvide din viden og dit professionelle netværk, men også hjælpe dig selv med at få et lettere studieliv gennem rabatter, teoretisk udbytte og hjælpsomme råd.

Til Student Life Fair kan du møde adskillige danske virksomheder, som er klar til at fortælle dig om en masse fordele og rabatter til dig som studerende i Aarhus. Mottoet for Student Life Fair er ”Easy life for a nice price” og derfor er dette faglige event skabt for at gøre dit studieliv lettere og billigere – samtidig med, at du får muligheden for at netværke med medstuderende og repræsentanter fra de involverede virksomheder.

Til SL Events kan du blive klogere på en masse forskellige, relevante emner. Emnerne kan være alt fra en kursus om aktier over ”skat for dummies” til en guide om at leve sundt. Målet for os er at oplyse dig om problemstillinger fra din hverdag og give dig konkrete værktøjer til at løse dem.

Til Brush-Up-kursus kan du genopfriske basis matematik og statistik som ny studerende. Til dette akademiske og faglige event giver vi nemlig alle nye studerende på Aarhus BSS mulighed for at genopfriske deres viden på disse områder for at gøre deres akademiske start på Aarhus BSS lettere og mere behagelig.

Du kan holde dig opdateret på vores akademiske og faglige events og initiativer her på hjemmesiden eller på Studenterlaugets Facebookside.

Vi glæder os til at se dig til alle vores events!

Studenterlauget - faglige events

Udvid din viden og dit professionelle netværk gennem Studenterlaugets akademiske og faglige events