Rådgivning med indlevelse

BDO Danmark er blandt landets fire største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi beskæftiger over 1.200 medarbejdere og er med vores 31 kontorer den rådgivnings- og revisionsvirksomhed, som er bedst repræsenteret lokalt i Danmark.

Det verdensomspændende BDO-netværk og -brand har godt 80.000 engagerede fagpersoner fordelt på mere end 160 lande. Vi tilbyder således både nærhed og globalt udsyn.

I BDO kender vi værdien af gode råd. Vores konsulenter og revisorer rådgiver hver dag deres kunder om alt fra køb og salg af virksomhed, skat og moms til persondataforordningen og cybersikkerhed.

Vil du også give gode råd, og ønsker du at blive klogere på, hvad en karriere som rådgiver indebærer? Du kan læse mere om vores karrieremuligheder her.

Eller du kan træde ind i vores hverdag og få indsigt i, hvad du kan forvente af en fremtidig karriere i BDO. Som en del af BSS Mastercase Challenge giver vi dig chancen for at påtage dig rollen som rådgiver for en virksomhed, der ønsker at ekspandere til nye markeder.

Kom bagom kulissen, udvid dit netværk og bevæg dig et skridt nærmere en karriere hos et af landets største rådgivnings- og revisionshuse.