Klubben – den bedste fredagsbar i Danmark

Velkommen i Klubben!

Vi er meget glade for at kunne fortælle dig, at som studerende på Aarhus BSS, har du adgang til den fedeste fredagsbar på campus – både i løbet af dagen og på fredag aftener. Klubben er kendt over hele Danmark for at være ”the place to be” fredag aftener – og alt du har hørt er sandt. Men Klubben er ikke kun en fredagsbar. Klubben er også stedet på Campus Fuglesangs Allé, hvor studerende samles i løbet af ugen i en afslappet og uformel stemning.

Hverdagsliv i Klubben

I Klubben kan du slappe af og hænge ud i en hyggelig stemning mens du nyder en sodavand, øl – eller måske du foretrækker en lækker latte eller cappuccino fra vores espressomaskine? Klubben har omkring 200 pladser til gruppearbejde og er derfor også et velvalgt sted til at studere i mere uformelle omgivelser. Derudover er Klubben et perfekt sted at møde nye mennesker, da det også er stedet, hvor du kan holde pause fra en travl dag med studie. Du kan finde en masse forskellige spil i Klubben som pool, bordfodbold, Bezzerwizzer, Trivial Pursuit og Backgammon.

Fredage i Klubben… Den kendte fredagsbar!

På fredage udvider Klubben sine åbningstider til kl. 02.00 og afholder fredagsbaren! Idéen bag konceptet er simpel: atmosfæren er hyggelig og intim – så du kan snakke og bonde med dine venner. Derudover er der Dj’s, der spiller lækkert musik og bartendere, der serverer øl, drinks og shots til lave priser. Faktisk koster en fadøl kun 20 DKK – eller måske du er mere i humør til at prøve den kendte Klubben-drink ”Lille Fugl Faldt Død Om”? Klubben tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer og vi arbejder hårdt for fortsat at levere de bedste produkter på markedet til studievenlige priser, hvilket vi er kendt for. En gang om måneden afholder Klubben en stor fest, som du for alt i verden ikke må gå glip af. Her er dansegulvet tætpakket, DJ’en spiller fest festmusik, baren har gode tilbud og sidst, men ikke mindst, har festen ofte et sjovt og overraskende tema.

Klubben afholder et bredt udvalg af begivenheder og fester og hver enkelt er anderledes. Alt i alt, så er fredagsbar i Klubben en perfekt mulighed for at tage en pause fra bøgerne og mødes med alle dine medstuderende.

Specielle begivenheder i Klubben

Udover fredagsbar, så tilbyder Klubben en masse forskellige specielle begivenheder såsom FIFA-turneringer, after parties, Champions League-kampe på storskærm, bob-turneringer, iPod Battles, pokeraftener, Bingo Banko, oktoberfest, live musik, stand-up og meget mere. Der er intet, der er for stort eller for småt til at blive afholdt i Klubben, og du er mere end velkommen til at sende idéer til et nyt eller forbedret event i Klubben.

Udover alt dette har studenterorganisationer, rushold og færdige kandidatstuderende mulighed for at booke Klubben og gårdhaven til deres egne private fester. For yderligere information, kontakt Klubben på klubben@studenterlauget.dk

Club Klub

Hvert år afholder Klubben den legendariske Club Klub. Det afholdes ofte i Fuglesangssalen, som forvandles til en stor koncertsal med masser af lyd, lys og live acts på scenen – perfekt for en sjov aften med fest og hyggeligt socialisering med dine medstuderende.

Club Klub’s hall-of-fame er allerede ganske imponerende: L.O.C., Suspekt, Nik & Jay, Alphabeat, Lukas Graham, Carpark North, Morten Breum, DJ SASH!, Barcode Brothers, Hampenberg, DJ Kato, Christian Brøns, Daze, Toybox, 666, Kjeld Tolstrup, Rune RK, LOC, USO, Scarlet Pleasure, LÅGSUS, Ministry of Sound, Dúné, Wafande & Kaka, Eggastunn, Who Made Who, Queen Machine, Shaka Loveless, Klumben & Raske Penge, Specktors, og Vengaboys – bare for at nævne nogle få!

Fordi Club Klub-fester ofte er hurtigt udsolgt, anbefaler vi dig at købe en billet så hurtigt som muligt og afmærke datoen med et stort kryds i din kalender.

Slatfest

Ved slutingen af hvert semester, tømmer vi vores beholdning til latterligt lave priser og lukker Klubben ned med intet andet end et brag. Slatfest er en højtelsket tradition og det er Studenterlaugets og Klubbens måde at takke alle de studerende for det forgående semester.

Ansatte

Alle bartendere, dørmænd og DJ’s er studerende ved Aarhus BSS, og de arbejder hårdt for at sikre, at du har en god oplevelser hver gang, du er i Klubben. Vi beder venligst om, at du husker på det hver gang følelserne løber stærkt. Som studerende er du altid velkommen til at søge en ledig stilling i Klubben, hvis du ønsker at blive en del af vores dedikerede hold!

Klubben er eksklusivt til fordel for de studerende – hvilket er gældende i alle forretningsområder i Studenterlauget, så hvis du har nogle forslag til forbedringer, så kontakt os endelig!

Vi ser frem til at se dig i Klubben!

Åbningstider

Mandag til torsdag: 11.00-17.00

Fredag: 11.00-02.00

Hold dig opdateret på kommende begivenheder og fester på Klubbens Facebookside.

Klubben: Danmarks bedste fredagsbar

Klubben: den bedste fredagsbar i Danmark – og uden tvivl “the place to be” på fredag aftener og som studerende på Aarhus BSS.