BSS Case Academy 2019

 

BSS Case Academy er en case competition af Aarhus BSS School of Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet med særligt fokus på andet og tredje års talenter på landets handelsgymnasier. Formålet er at træne og uddanne deltagerne i case-solving teknikker på universitetsniveau og introducere dem for nutidens problemstillinger i fremtrædende danske virksomheder.

Gennem udfordrende cases udarbejdet i samarbejde med en virksomhed, er det op til talenterne fra regionens handelsgymnasier at udarbejde realistiske, kreative og bæredygtige løsninger. BSS Case Academy er således et gensidigt udbytterigt arrangement, som giver de kommende studerende muligheden for at vise deres innovative og strategiske mindset, samtidig med at universitetet og virksomheden får muligheden for at møde talenterne allerede inden de eventuelt bliver indskrevet på universitetet.

Vi bestræber os på at jeres elever skal få en gennemført weekend, både med læring og nye venskaber på tværs af handelsgymnasier. Derfor vil weekenden indeholde faglige oplæg såvel som sociale arrangementer. Dette vil være i form af både teambuilding øvelser, hyggeaftener og konkurrencer. Vi har således stort fokus på, at jeres elever går fra denne weekend med tanken om, at den har været både lærerig og sjov.

Praktiske oplysninger
BSS Case Academy bliver afholdt weekenden i uge 40. Eleverne skal selv transportere sig til Aarhus BSS om fredagen, hvorefter der bliver sørget for alle de praktiske foranstaltninger. Aarhus Universitet sørger for kost og logi samt sikkerheden vedrørende jeres elever. Hvorvidt I ønsker at have en opsynsmand med i løbet af weekenden, er jeres egen beslutning, men dette er der også mulighed for.

Vi er meget opmærksomme på jeres elevers sikkerhed. Derfor foregår alle aktiviteter på Aarhus Universitet, der er booket udelukkende til os.

 

Program for weekenden
Tentativ tidsplan

 
Fredag Lørdag  Søndag
08.00 Morgenmad og transport til BSS Morgenmad og transport til BSS
10.00 Ankomst og morgenmad Oplæg og præsentation af hovedcase Tak for i år!
12.00 Oplæg og rundvisning Case solving
14.00 Oplæg m. case solving Case solving
16.00 Case solving Case solving
18.00 Case solving og aftensmad Case solving og aftensmad
20.00 Præsentationer Præsentationer
22.00 Konkurrencer/teambuilding Socialt arrangement
00.00 Transport til hostel Socialt arrangement
02.00 Transport til hostel

 

Weekendens case virksomheder
Case 1: Salling Group
Case 2: To be announced

Kontaktoplysninger
Hvis I har yderligere spørgsmål er I velkommen til at kontakte de ansvarlige projektledere af BSS Case Academy på tlf. 6160 2001 eller på [email protected]

Tilmelding
Tilmelding skal ske senest d. 1/7-2019 på [email protected], i tilmeldingen skal der fremgå følgende: Elevernes navn, telefonnumre, e-mail adresser og evt. særlige fødevarebehov eller allergier.