Tilbage til Awards

Årets Business-studerende

I samarbejde med

Årets Business-studerende

Denne Award tildeles en studerende, som udviser flotte akademiske resultater, er social engageret, og fremstår som en rollemodel, der har passion for at udvikle sit potentiale, og som altid ønsker at gøre en ekstra indsats forat nå målet.

Hvem er EY?

Builders of a better working world – Better begins with you

Hos EY er vores formål Building a better working worldSom en global organisation, har EY mere end 300.000 ansatte og opererer i mere end 150 lande, hvilket giver et stærkt netværk på tværs af landegrænser. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. EY til at hjælpe virksomheder i mange brancher og sektorer med at håndtere udfordringer som lokale og globale kriser, globalisering, digitalisering og bæredygtighed.

EY er struktureret gennem vores fire service lines herunder Assurance, Consulting, Strategy and Transactions og Tax & Law — og vores dybdegående branchekendskab hjælper vi vores kunder med at skabe ansvarlig vækst.

Hos EY vil du få muligheden for at føle dig udfordret og motiveret hver dag, hvor du vil opleve en inkluderende kultur og personlig support, så du kan være den bedste version af dig selv.

Vi er meget stolte af at uddele Den Gyldne Fugl til ”Årets Business Bachelor Student of the Year” og ”Årets Business Master Student of the Year”. Midt i en global væksttid har vi mere end nogensinde brug for talentfulde unge med forskellige baggrunde. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for virksomheder, vores kunder, deres kunder, deres ansatte og vores lokalsamfund. Vi værdsætter og tror på dygtige studerende med passion og nysgerrighed, hvorfor vi ansætter unge talenter til alle vores service lines.

Better begins with you – Grib chancen og vær med på rejsen.

 

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!