Tilbage til Awards

Årets Business-studerende

I samarbejde med

Årets Business-studerende

Denne Award tildeles en studerende, som udviser flotte akademiske resultater, er social engageret, og fremstår som en rollemodel, der har passion for at udvikle sit potentiale, og som altid ønsker at gøre en ekstra indsats forat nå målet.

Hvem er Deloitte?

Deloitte driver fremskridt ved at tilbyde globale integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting.

Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt. Vores arbejde kombinerer rådgivning med handling og integritet. Vi tror på, at når vores kunder og samfundet er stærkere, så er vi det også.

 Deloitte investerer i kompetente mennesker med mange forskellige talenter og baggrunde og giver dem mulighed for at opnå mere, end de ville kunne andre steder. Din faglige og personlige udvikling vil være i fokus, og du vil få en coach, som vil hjælpe dig med at overvinde udfordringer og nå dine mål. ChangeMaker forløbet er en af vores mange muligheder, hvorpå du kan kick-starte karrieren.

Hvis du vil vide mere om Vestas, er du velkommen til at følge os på de sociale medier.

 

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!