Tilbage til Awards

Årets Business-studerende

I samarbejde med

Årets Business-studerende

Denne Award tildeles en studerende, som udviser flotte akademiske resultater, er social engageret, og fremstår som en rollemodel, der har passion for at udvikle sit potentiale, og som altid ønsker at gøre en ekstra indsats forat nå målet.

Hvem er Vestas?

Vestas er energibranchens globale partner for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, producerer,installerer og servicerer vindmøller og bæredygtige energiløsninger overalt i verden, og har installeret 102GW vindenergi i 80 lande, hvilket er mere end nogen anden.

Vi servicerer 87 GW vindenergi og er derved også markedslederen inden for service af vindmøller. Vores unikke installations- og servicehistorik giver os et enestående og voksende arkiv af data, der sammen med vores smart data-kompetencer gør os i stand til at analysere, forudsige og udnytte verdens vindressourcer bedre end nogen anden og derved levere markedets bedste produkter og services.

Sammen med vores kunder leverer Vestas’ 24,500 medarbejdere bæredygtige energiløsninger til hele verden, der bidrager til en lys fremtid.

Hvis du vil vide mere om Vestas, er du velkommen til at besøge www.vestas.com og følge os på de sociale medier.

Tiwtter: www.twitter.com/vestas

LinkedIn: www.linkedin.com/company/vestas

Facebook: www.facebook.com/vestas

Instagram: www.instagram.com/vestas

Youtube: www.youtube.com/vestas

 

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!