Tilbage til Awards

Årets Erhvervsjurastuderende

I samarbejde med

 

Årets Erhvervsjurastuderende

Årets Erhvervsjurastuderende blive præsenteret i samarbejde med DLA Piper. Denne award gives til en studerende inden for jura med stor akademisk viden, om har præsteret på et højt niveau inden for det sociale og akademiske miljø på Aarhus BSS.

Hvem er DLA Piper?

DLA Piper er en global advokatvirksomhed med kontorer i mere end 40 lande. I Danmark er vi 400medarbejdere på vores kontorer, der er beliggende i hjertet af København og Aarhus. Vi er en full-service advokatvirksomhed, der yder juridisk rådgivning af højeste kvalitet til erhvervslivet og den offentlige sektor.

Vores kundeportefølje omfatter private virksomheder i alle størrelser samt kommuner, regioner, myndigheder og offentligt ejede virksomheder. Aarhus BSS er en internationalt orienteret og anerkendt uddannelsesinstitution, som matcher godt med vores internationale advokatvirksomhed.

Som Jyllands største advokatvirksomhed er det samtidig vigtigt for os at være synlige og tilstedeværende på et uddannelsessted som Aarhus BSS. Vi sætter stor pris på at være med til at anerkende de dygtigste og mest engagerede studerende på Aarhus BSS, og vi er stolte af at støtte op om det flotte og meget vel arrangerede akademiske og sociale awardshow, Den Gyldne Fugl.

For yderligere informationer om DLA Piper, da se nedenstående links

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!