Tilbage til Awards

Årets Erhvervsjurastuderende

I samarbejde med

Årets Erhvervsjurastuderende

Årets Erhvervsjurastuderende blive præsenteret i samarbejde med Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith. Denne award gives til en studerende inden for jura med stor akademisk viden, om har præsteret på et højt niveau inden for det sociale og akademiske miljø på Aarhus BSS.

Hvem er Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith?

Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder dybt specialiseret juridisk rådgivning på alle områder af relevans for vores kunder.

Vores firmas historie går langt tilbage, men vores knap 700 medarbejdere er fuldt ud orienteret mod fremtidens behov. Tilsammen udgør de en helt unik kultur skabt af omverdenens særlige forventninger til os.

I vores rolle som Kammeradvokaten er vi statens primære advokat. Det er vi stolte af og værner om, og det stiller helt særlige krav og forventninger til det, som vi leverer og den måde, vi agerer på. Det gælder naturligvis også, når vi hjælper vores kunder i det private erhvervsliv eller andre dele af den offentlige sektor. Det gør os stærke at arbejde for både statslige og private kunder, og det giver en stor fordel at kende forskellene i rammevilkår for kunderne.

Hos os arbejder erhvervsjurister og advokater side om side, og vi ser dagligt de store fordele det har, når vi forener vores forskellige kompetencer til stor gavn for vores kunder. Vi er derfor stolte af i år at uddele Den Gyldne Fugl til Årets erhvervsjurastuderende.

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!