Tilbage til Awards

Årets Erhvervsjurastuderende

I samarbejde med

Årets Erhvervsjurastuderende

Denne award gives til en studerende inden for erhvervsjura med stor akademisk viden, som har præsteret på et højt niveau inden for det sociale og akademiske miljø på Aarhus BSS.

Hvem er Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith?

Poul Schmith/Kammeradvokaten er ét af Danmarks største advokathuse, der arbejder for et erhvervsliv i udvikling og et samfund i balance. 

Dét stiller helt særlige krav og forventninger til, hvad vi leverer og den måde, vi agerer på. Det gælder selvfølgelig, når vi arbejder som statens primære advokat, men i lige så høj grad når vi betjener vores kunder i det private erhvervsliv eller andre dele af den offentlige sektor.

Vi har fokus på bæredygtighed, som er en integreret del af firmaets forretningsstrategi. Både når vi taler vores eget CO2-aftryk, og når det gælder et bæredygtigt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på ansvarlig ledelse, løbende kompetenceudvikling og er bevidste om, at karriereveje er mangfoldige og fleksible.

Hos os arbejder erhvervsjurister og advokater side om side, og vi ser dagligt de store fordele det har, når vi forener vores forskellige kompetencer. Vi er derfor stolte af igen i år at uddele Den Gyldne Fugl til Årets erhvervsjurastuderende.

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!