Tilbage til Awards

Årets Forelæser

I samarbejde med

Årets Forelæser

Denne Award gives til en forelæser, der på inspirerende vis engagerer sig i at undervise de studerende. Dette er en hyldest til de bedste til at motivere og lære fra sig, kanaliseret igennem exceptionel formidling.

Hvem er Aarhus Case Competition?

Aarhus Case Competition (ACC) er nordens største Case Competition arrangeret af 31 frivillige studerende fra Aarhus Universitet. ACC forløber i én uge, hvor mere end 600 studerende fra hele Norden videreudvikler deres case-løsnings færdigheder og sætter dem på prøve. Eventet er delt op i to konkurrencer:

Aspire: Dette er for alle studerende med interesse for case-solving, der ønsker at dygtiggøre sig og få yderligere kendskab. Det er ikke et krav at have erfaring i Aspire – tværtimod er pointen at skabe erfaring.

Advanced: Advanced er for ni hold bestående af topstuderende fra hele Norden. Denne konkurrence er til for at finde og hylde de bedste case-solvere og dermed den bedste løsning. Dette er en chance for at skærpe og præsentere sine færdigheder

ACC’s formål er at skabe et bedre fundament for de studerende til arbejdsmarkedet ved at styrke deres kompetencer og kundskaber. Derfor er vi rigtig stolte af at kunne præsentere dette års Årets forelæser!

For yderligere informationer om ACC, da se nedenstående links

Vil du nominere en forelæser? Klik her!