Årets Forelæser

I samarbejde med

Årets Forelæser

Denne award gives til en forelæser, hvor passionen for det faglige skinner igennem og som engagerer sig ekstraordinært i de studerende. Denne award er en hyldest til dem, som på bedste vis formår at motivere og lære fra sig ved brug af exceptionel formidling.

Hvem er Aarhus Case Competition?

Aarhus Case Competition (ACC) er en Case Competition arrangeret af 29 frivillige studerende fra Aarhus Universitet. ACC forløber i en uge, hvor mere end 600 studerende deltager i ACC og prøver kræfter med alt indenfor case. Der er ikke behov for at have tidligere erfaring, da vi med hjælp fra vores partnere giver alle de værktøjer der får sat en i gang.

Vores Aspire deltagere får muligheden for at bruge det akademiske, vi som studerende bliver undervist i, og teste det på virkeligheden. Yderligere, er det muligt at sparre med vores partnere for at få forståelsen af struktureret problemløsning.

ACC’s formål er at skabe en forbindelse mellem de studerende og arbejdsmarkedet ved at styrke deres kompetencer og kundskaber. Det fungere som bindeled mellem det akademiske og professionelle.

Derfor er vi rigtig stolte af at kunne præsentere dette års Årets forelæser!