Tilbage til Awards

Årets Holdunderviser

I samarbejde med

Årets Holdunderviser

Denne award gives til en holdunderviser ved Aarhus BSS, som gennem årets løb har ydet en ekstra stor indsats. Denne holdunderviser har gennem sine akademiske kompetencer formået at hjælpe og guide de studerende gennem holdtimerne på en nem, lærerig og forståelig måde.

Hvem er Akademikernes a-kasse?

Vi er for akademikere, ledere og selvstændige – men er samtidigt, som en af de få, en fagligt afgrænset a-kasse. Det betyder, at vi kun tager imod højtuddannede medlemmer. Vi er den a-kasse der vil mest – og som koster mindst.

Vores mission er at få højtuddannede i job, og dén mission nytænker og udvikler vi hele tiden.Vi matcher vores medlemmer med ledige jobs. Vi sparker – i metaforisk forstand – dørene op i erhvervslivet for at skaffe eller skabe jobs til vores medlemmer, og så har vi eksempelvis udviklet Akademikernes Startup, som er et anerkendt inkubationsmiljø for iværksættere på vores hovedkontor i København.

Vi er en ambitiøs a-kasse der går den ekstra mil for vores medlemmer, og vi deltager i Den Gyldne Fugl for at hylde de dygtige holdundervisere på Aarhus BSS, fordi de i det lange løb er med til at skabe de dygtige kandidater, som vi senere hjælper i job.

For yderligere informationer om Akademikernes a-kasse, da se nedenstående links

Vil du nominere en holdunderviser? Klik her!