Tilbage til Awards

Årets Holdunderviser

I samarbejde med

Akademikernes a-kasse

Årets Holdunderviser

Denne award gives til en holdunderviser, som med hjerne og hjerte har formået at hjælpe og guide de studerende på Aarhus BSS ved at oversætte det teoretiske og komplekse til noget mere håndgribeligt – både fagligt og socialt.

Hvem er Akademikernes a-kasse?

Beskrivelse af virksomhed: ”Hos Akademikernes A-kasse er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig stærkt videre. Udover at give dig økonomisk tryghed, hvis du bliver ledig, er vi en afgørende sparringspartner i overgangene i dit studieliv og arbejdsliv – når du skal lande dit første job som nyuddannet, er mellem jobs eller overvejer at blive selvstændig.

Du kan være gratis medlem og nyde godt af gratis medlemsfordele, så længe du er studerende og under 30 år gammel. Dertil bliver du en del af fællesskabet ligesom 35.000 andre studerende, som allerede er medlemmer. Her kan du fx udvide dine kompetencer gennem relevante workshops og kurser.

Akademikernes A-kasse er derfor enormt stolte over at deltage i Den Gyldne Fugl, som hylder initiativrige og engagerede personligheder, som også hjælper andre stærkt videre.

Vil du nominere en holdunderviser? Klik her!