Årets Holdunderviser

I samarbejde med

Årets Holdunderviser

Denne award gives til en studerende som har de faglige og menneskelige kompetencer som det kræver, at være holdunderviser. Den indsats skaber ekstraordinær værdi for Aarhus BSS, de medstuderende og for personens fremtidige virke.

Hvem er OK?

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. I OK-koncernen er godt 900 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. I OK levrer vi energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden.

Hver dag arbejder vi efter vores værdier; Holdånd, Handlekraft, Ansvarlighed, Mod og Tillid og det er værdier som vi synes er i tråd med det, at være holdunderviser. For det kræver mod at stille sig op og dele ud af sin faglige viden og det kræver tillid at få den opgave tildelt. Vi forestiller os, at en holdunderviser er fyldt med ansvarlighed og handlekraft og som bakker op om den holdånd der er i en klasse. Vi er derfor stole over, at få lov til at uddele lige netop den pris.