Tilbage til Awards

Årets Ildsjæl

I samarbejde med

Årets ildsjæl

Awarden ’’Årets Ildsjæl’’ præsenteres i samarbejde med Solitwork.

Denne Award gives til en studerende, der virkelig brænder for sit fag, virke eller det sociale liv. En ildsjæl, der lægger ekstraordinært meget tid og hjerte i de faglige, frivillige eller sociale aktiviteter, både på og uden for skolen. Dette i en sådan grad, at personens entusiasme smitter af på omgivelserne og løfter fællesskabet.

Hvem er Solitwork?

Med det rette mix af state-of-the-art teknologi og indgående forretningsforståelse positionerer Solitwork sig som et af de mest ambitiøse konsulenthuse i Danmark.

Vi har fået vokseværk, og derfor har vi rettet blikket stift mod udlandet. Dette sætter store krav til vores dygtige teams, herunder blandt andet vores Business Analysts. Såfremt dette lyder som noget for dig, og du kunne tænke dig at komme med på denne rejse imod en mere autoriseret og digital fremtid, er Solitwork den rette arbejdsplads for dig. 

Vi er stolte af for 9. år i træk at kunne udlodde awarden ’’Årets Ildsjæl’’. Vi sætter nemlig stor pris på de studerende, der yder en ekstra indsats for sine omgivelser. Vi værdsætter og tror på dedikation, hvorfor vi også altid er på udkig efter fremtidens talenter med passion for innovation, personlig udvikling og ikke mindst Digital Finance. Hvis dette vækker din interesse og du har lyst til at høre mere herom, er du altid velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside, eller finde os ved et af de mange arrangementer på Aarhus BSS, som vi også er en del af.

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!