Tilbage til Awards

Årets Ildsjæl

I samarbejde med

Årets Ildsjæl

Årets Ildsjæl præsenteres i samarbejde med Solitwork.

Awarden ”Årets Ildsjæl” gives til en studerende, der virkelig brænder for sit fag, virke eller det sociale liv. En ildsjæl, der lægger ekstraordinært meget tid og hjerte i de faglige, frivillige eller sociale aktiviteter både på og uden for skolen. Dette i en sådan grad, at personens entusiasme smitter af på omgivelserne og løfter fællesskabet.

Hvem er Solitwork?

Med det rette mix af state-of-the-art teknologi og indgående forretningsforståelse positionerer Solitwork sig som et af de mest ambitiøse konsulenthuse i Danmark.

Vi har fået vokseværk og har derfor rettet blikket stift mod udlandet, hvilket sætter store krav til vores dygtige teams af blandt andet Business Analysts. Har du lyst til at komme med på denne rejse for at skabe en mere automatiseret og digital fremtid, så er Solitwork noget for dig!

Vi uddeler for 8. år i træk awarden ”Årets Ildsjæl”, og det gør vi, fordi vi nyder samarbejdet med de studerende, der går ekstra langt for sine omgivelser. Dette gør vi, fordi vi tror på dedikation, og af samme årsag leder vi også altid efter fremtidens talenter med passion for innovation, personlig udvikling og naturligvis Digital Finance. Lyder dette som noget for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på vores hjemmeside eller en af de mange arrangementer på Aarhus BSS, som vi er en del af.

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!