Tilbage til Awards

Årets Ildsjæl

I samarbejde med

Årets Ildsjæl

Årets Ildsjæl præsenteres i samarbejde med Solitwork.

”Denne award gives til en studerende, der virkelig brænder for sit fag, virke eller det sociale liv. En ildsjæl der lægger ekstraordinært meget tid og hjerte i de faglige, frivillige og sociale aktiviteter både på og uden for skolen. Dette i en sådan grad at personens entusiasme smitter af på omgivelserne og løfter fællesskabet.”

Hvem er Solitwork?

Til fremtidens konsulenthuse sættes der krav til forståelsen af, hvordan en virksomheds value drivers i dag bliver påvirket fra flere kanter, heriblandt den fremadstormende teknologi, de dygtige kompetente medarbejdere og virksomhedens utallige og foranderlige forretningsmodeller.

Solitwork agerer som et bindeled og en aktiv sparringspartner, der optimerer og automatiserer de processer, som sikrer en struktur, der gør at komplekse datadrevede beslutninger finder en perfekt harmoni med virksomhedens overordnede strategi. Vores BI-løsning hjælper kunder med at optimere deres brug af data. Data man kan bruge til værdifuld analyse og belæg i beslutningsgrundlaget, når strategierne skal lægges i virksomhederne. Vores vision er klar, vi vil være tætte med vores kunder. Derfor spiller vores konsulenter en enorm rolle i vores set-up. Vores løsninger er langt fra kun teknologi, men i høj grad en forretningsløsning, derfor er det også vores konsulenter, der løfter processen omkring optimeringen ved vores kunder, og det er ofte dem der viser vejen mod en automatiseret og digital fremtid for de største virksomheder i Danmark.

Solitwork deltager ved dette års DGF, fordi vi gerne vil hylde ildsjæle. Vi tror nemlig på, at hvis man går den ekstra mil for en kunde, kollega, ven eller bekendt, så får man ofte dobbelt så meget mere tilbage igen, det har vi bevist gennem de sidste 17 år, og vi vil gerne hylde, når andre gør det samme. Derfor uddeler vi for 6. år i træk awarden ’Årets ildsjæl’.

For yderligere informationer om Solitwork, da se nedenstående links

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!