Tilbage til Awards

Årets IT Værdiskaber

I samarbejde med

Årets IT-Værdiskaber

Årets IT-Værdiskaber 2020 bliver præsenteret i samarbejde med Inspari. Denne award gives til en studerende inden for it og business, som med hjerne og hjerte har formået at kombinere it og forretning til at skabe ekstraordinært stor værdi for Aarhus BSS, sine medstuderende og ikke mindst for sig selv – både fagligt og socialt.

Hvem er Inspari?

I Inspari har vi hjerne og hjerte med i alt, hvad vi gør. At være en del af Inspari kræver hårdt arbejde, og den stærke indsats bliver belønnet – fagligt, personligt og socialt. Hos Inspari er vi en del af en hjælpsom high-performance kultur med fokus på #atvindesammen. Vi kalder vores kultur for heartwork.

Vores heartworkers er hele mennesker, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder – we take data personally. Vi arbejder effektivt og passioneret, oftest i teams samt udvikler os konstant, så vi altid kan hjælpe kunden bedst muligt. Vi arbejder med know.act.grow, både når der gælder kunden, men også os selv.

Hos Inspari samler vi på datahelte! Vores løfte lyder: “We empower people to be extraordinary, to make an impact, always delivered with care and inspiration”.

Se eller hør mere om Inspari på nedenstående links:

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!