Årets IT Værdiskaber

I samarbejde med

Awardbeskrivelse:

Årets IT-VærdiskaberDenne award gives til en studerende inden for IT og business, som med hjerne og hjerte har formået at kombinere IT og forretning til at skabe ekstraordinært stor værdi for Aarhus BSS, sine medstuderende og ikke mindst for sig selv – både fagligt og socialt.

Beskrivelse af jeres virksomhed og evt. motivation for deltagelse i DGF 2023:

Hvem er Inspari – a valantic company?

Som det ledende data consultancy i Danmark transformerer vi forretningsdata fra statisk viden til ægte handling.

Vi hjælper virksomheder med at digitalisere, transformere, sætte nye dagsordener, erobre nye markeder og lære nye kompetencer.

I Inspari – a valantic company har vi hjerte og hjerne med i alt, hvad vi gør. Vi kalder vores kultur for heartwork. Vores heartworkers er hele mennesker, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder – leading clients, lead to passion. Vi arbejder effektivt og passioneret, oftest i teams samt udvikler os konstant, så vi altid kan hjælpe kunden bedst muligt – together we are one team. Vores people promise lyder ”We are leading people”

Inspari – a valantic company er nu en del af mere end 3.700 medarbejdere i den globale konsulent- og softwarevirksomhed: Valantic. Insparis 180 specialister inden for digitalisering bliver en del af valantic-familien og skaber et strategisk og taktisk brohoved ind på det nordiske marked og et forspring på AI-udviklingen.