Tilbage til Awards

Årets Kommunikationsstuderende

I samarbejde med

Årets kommunikationsstuderende

Årets Kommunikationsstuderende bliver præsenteret i samarbejde med OMD. Denne award gives til en studerende, der i særlig grad har formået at kombinere strategisk kommunikation og forretningsforståelse på en måde, der sandsynliggør, at vedkommende i sin kommende karriere kommer til at hæve barren for, hvordan strategisk kommunikation kan skabe værdi og bidrage til at realisere forretningsmål.

Hvem er OMD?

OMD er et globalt integreret marketing performance bureau. Vores vision er at hjælpe virksomheder med at udnytte deres kommercielle potentiale. Dette gør vi ved at kombinere vores store viden om medier med innovation, kreativitet, empati og evidens med henblik på at hjælpe vores kunder med at tage – Better Decisions Faster.

OMD er globalt det største enkeltstående mediebureaunetværk med mere end 12.000 ansatte i 100 lande, hvor vi arbejder med 5.000+ kunder dækkende en lang række brancher. I Danmark har vi ca. 150 ansatte på tværs af Aarhus og København.

Vi er af Adweek kåret som ”Global Media Agency of the Year” i både 2019 og 2020, mens vi i Danmark er kåret til Danmarks bedste mediebureau 18 ud af 23 gange i den årlige MyImage – senest i 2019.

For at opretholde denne position er vi afhængige af talentrekruttering, hvorfor vi gerne vil være med til at kåre årets kommunikationsstuderende.

For yderligere informationer om OMD, da se nedenstående links

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!