Tilbage til Awards

Årets Mandlige Udstråling

I samarbejde med

Årets Mandlige Udstråling

Denne award gives til en mandlig studerende, som med passion og hjerte formår at uddele god energi, skabe sammenhold blandt ens medstuderende og skaber et dejligt socialt miljø i dagligdagen på Aarhus BSS, sine medstuderende og ikke mindst for sig selv.

Hvem er Bar Plata?

“Tidligere BSS-studerende, Vince Nielsen, åbnede i 2018 cocktailbar og restaurant, Bar Plata. Bar Plata skaber spændende måder at kombinere gastronomi og mixology, der skal udfordre gæstens opfattelse af cocktails.

Samarbejdet mellem bar og køkken danner basis for en gastronomisk oplevelse, hvor ingredienser går igen, når de blandes i kreative cocktails, der skaber harmoni mellem mad og drikke.

Spisende gæster kan bl.a. nyde en harmonerende servering med syltet selleri, persille og fisk, der komplementeres med en cocktail som også indholder persille og selleri. Dette lyder måske en anelse særligt, men på Bar Plata giver matchet mellem råvarer en understøttende mening.

Baren er naturligvis åben for alle, der blot vil nyde en af de mange forskellige Gin & Tonics eller klassiske cocktails som Negroni, Daquiri, Piña Colada eller Old Fashioned.

Åbningstider:

Onsdag & Torsdag: 17:00 – 00:00 (køkken lukker 21:00)

Fredag & Lørdag: 17:00 – 02:00 (køkken lukker 00:00)”

For yderligere informationer om Bar plata, da se nedenstående links:

Hjemmeside: https://barplata.dk/

Facebook: BarPlata

Vil du nominere en medstuderende? Klik her!