SL News anbefaler: November

Sebastian Meyer

Vi er i November måned. Det føles lidt koldt, vinterjakken er begyndt at komme frem og for de fleste, begynder eksamenslæsningen også at fylde en del. Det skal dog ikke stoppe SL News i at sende nogle anbefalinger af sted til hvad, i studerende derude, kan foretage jer af sjove og spændende ting i den kommende måned.

Den gyldne fugl, 15. November:
Vi glæder os rigtig meget til denne aften. Dette er Studenterlaugets svar på en oscar-uddeling og der er lagt op til god stemning, hygge og selvfølgelig fest! Den årlige prisuddeling kan i år præsentere et hav af nominerede personer og foreninger fra handelshøjskolen og der vil stensikkert blive skabt spænding i feltet. Oveni det ser vi selvfølgelig frem til årets værter, Monte Carlo-drengene, som med kæmpe vinger bagud, vil give alle en god og festlig aften. For dem som nåede at sikre sig billetter, så vil der være lagt op til en aften I sent vil glemme!

Mont Oliver, 15. November:
For de som ikke skal til Den Gyldne Fugl, så frygt ej, Århus går ikke i stå af den grund! Mont Oliver har igennem det seneste år optrådt på Northside, Spot og Roskilde festival og med forsangerens sprøde vokal og deres lækre beats, vil de helt sikkert blive en rigtig god oplevelse. En varm anbefaling herfra.

AU dag, CV-skrivning. 25. November:
Selvfølgelig skal der være noget skolerelateret, så alles potentialer kan blive realiseret! Au Career tilbyder denne tirsdag et oplæg om, hvordan du bedst muligt kan skrive et CV. Når ikke der er plads til øl og fest, så vil dette oplæg være anbefalelsesværdigt for alle, både dem som sigter efter studiejob og/eller fremtidige jobs efter uddannelse.

Pub-quizzer: onsdag og torsdag hele november og fremadrettet.
Når det nu bliver koldere, vi skal stå op til mørke og måske endda cykle hjem i mørke, så kan det være fedt lige at smide tasken derhjemme, hoppe ned på en pub, få en enkelt øl (eller flere) og udfordre vores kammerater til en pubquiz. De kører selvfølgelig året rundt, men i november kan det være et ekstra tiltrængt pusterum, så kroppen bliver luftet. Det foregår om onsdagen på Vinstuen og torsdag på Billabong bar (spørgsmål 44 er altid et Manchester United spørgsmål, så ved I det). Tag et par veninder eller venner i hånden og hop ned og få et godt grin kombineret med en udfordring på egen viden.