Bliv en del af SL-holdet med dit næste studiejob

Studiejob i Studenterlauget

Har du lyst til at være en del af en dynamisk, professionel og udviklende arbejdsplads, hvor studerende sætter dagsordenen? Hvis ja, så er Studenterlauget et sted for dig.

Som den største studenterorganisation i Danmark, har Studenterlauget mere end 300 studerende ansat hvert år. Med vores syv forretningsområder, heriblandt SL Kontoret, Klubben, Business Relations, Caf’inn, Projects, Rusugen og Aarhus Case Competition, tilbyder Studenterlauget et bredt udvalg af aktiviteter og derfor også et varieret udvalg af studiejobs.

Et studiejob for hver smag

Udvalget af studiejobs dækker både studierelaterede stillinger og stillinger, hvor social interaktion og team spirit er centrale elementer.

Studenterlauget tilbyder stillinger inden for f.eks. projektkoordinering, kommunikation og økonomi, hvor du har mulighed for at anvende teori i praksis – og vigtigst af alt, få erfaring med virkelige, professionelle opgaver. Derudover tilbyder vi fede og udadvendte stillinger såsom Instructor i Rusugen, Buddy for de nye internationale studerende, Bartender i Klubben, Koordinator af Den Gyldne Fugl eller Student Life Fair, og Assistent på SL Kontoret.

Så uanset om du ønsker at forbedre dit CV med et studierelevant job eller om du ønsker at udvide dit sociale netværk med et fleksibelt job, så giver Studenterlauget dig muligheden for at realisere det.

Hvorfor studiejob i SL?

Fordi Studenterlauget er en studenterdrevet organisation, deler vi alle de samme interesser og motivationer, hvilket afføder en unik atmosfære på arbejdspladsen. At arbejde for Studenterlauget betyder, at du kan arbejde med medstuderende fra flere forskellige uddannelser og herved få et uvurderligt netværk – både socialt og akademisk. Med andre ord, så får du mulighed for at opleve en særegen følelse af fællesskab i din studietid.

Ledige stillinger bliver løbende postet på Studenterlaugets hjemmeside og på Studenterlaugets Facebookside. Hvis du ønsker at arbejde for Studenterlauget og blive en del af et professionelt og ambitiøst miljø med dine medstuderende som kollegaer, så opfordrer vi dig til at holde dig opdateret og søge en nuværende ledig stilling. Din uddannelse, semester eller karakterer er ikke relevante – vi leder efter drive!

Vi glæder os til at læse din ansøgning og byde dig velkommen i Studenterlauget!

Studiejob i Studenterlauget

Et studiejob i Studenterlauget er perfekt for både dit CV og, dit sociale og professionelle netværk – og for din tid som studerende på Aarhus BSS.