Årets Business-studerende

I samarbejde med

Award beskrivelse: 

Denne Award tildeles en studerende, som udviser flotte akademiske resultater, er social engageret, og fremstår som en rollemodel, der har passion for at udvikle sit og andres potentiale, og som altid ønsker at gøre en ekstra indsats for at nå målet.

Kåringen går på tværs af alle studieretninger, så hvis du synes at din medstuderende passer under ovenstående, så tøv ikke med at nominere nedenfor.

Hvem er EY?

Builders of a better working world – Better begins with you

Hos EY er vores formål Building a better working world. Som en global organisation, har EY mere end 365.000 ansatte og opererer i mere end 150 lande, hvilket giver et stærkt netværk på tværs af landegrænser. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. EY til at hjælpe virksomheder i mange brancher og sektorer med at håndtere udfordringer som lokale og globale kriser, globalisering, digitalisering og bæredygtighed.

EY er struktureret gennem vores fire service lines herunder Assurance, Consulting, Strategy and Transactions og Tax & Law — og med vores dybdegående branchekendskab hjælper vi vores kunder med at skabe ansvarlig vækst.

Hos EY vil du få muligheden for at føle dig udfordret og motiveret hver dag, hvor du vil opleve en inkluderende kultur og personlig support, så du kan være den bedste version af dig selv.

Vi er meget stolte af at uddele Den Gyldne Fugl til ”Årets Business Bachelor Student of the Year” og ”Årets Business Master Student of the Year”. Verden ændrer sig hele tiden og derfor har vi mere end nogensinde brug for talentfulde unge med forskellige baggrunde. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for virksomheder, vores kunder, deres kunder, deres ansatte og vores lokalsamfund. Vi tror på og værdsætter dygtige studerende med nysgerrighed og passion, hvorfor vi på tværs at alle vores services lines ansætter mange unge talenter. 

Better begins with you – Grib chancen og vær med på rejsen.

 

En lille hilsen fra EY