Årets Erhvervsjurastuderende

I samarbejde med

Awardbeskrivelse:

Denne award gives til en erhvervsjurastuderende, som har formået at kombinere den juridiske disciplin med forretningsforståelse på et højt fagligt niveau. Udover sine akademiske præstationer bidrager modtageren aktivt til at fremme det sociale fællesskab og er en nøglespiller i at opretholde et positivt og støttende studiemiljø sammen med sine medstuderende. 

Firmabeskrivelse:

Poul Schmith/Kammeradvokaten er Danmarks største advokatfirma. 

Vi er et full-service advokatfirma, der tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentligt og private erhvervsliv.

Det indebærer, at vi bestræber os på at levere enkle, anvendelige og langtidsholdbare løsninger i den rette kvalitet, som hjælper vores kunder med at realisere deres fulde potentiale. 

Hos os er alle lige meget værd i deres bidrag til løsningen af en opgave, og vi samarbejder uformelt på tværs af titler og rang. Det betyder også, at hos os arbejder advokater og erhvervsjuridiske rådgivere side om side. Derfor er vi stolte af at kunne uddele prisen for Årets Erhvervsjurastuderende ved Aarhus BSS til Den Gyldne Fugl.