Årets Ildsjæl

I samarbejde med

Awardbeskrivelse

Årets ildsjæl gives til en studerende, der gør studietiden til noget særligt. Denne person inspirerer sine medstuderende til at tage aktiv del i studiemiljøet gennem sin høje drivkraft og engagement.

Hvem er Jyske Bank? 

Jyske Bank er Danmarks næststørste bank med ca. 4000 ansatte. Vi er en anderledes bank, der er drevet af ildsjæle, der gerne vil gøre en forskel for vores kunder, kollegaer og aktionærer. I Jyske Bank er din udvikling i højsædet og kontinuerlig. Vores medarbejders udvikling og arbejdsglæde er bærende elementer for, at vi bidrager til en bedre økonomisk fremtid. I et studiejob hos os, vil du hurtigt blive mødt af gensidig tillid, hvor dine input og viden vil blive værdsat.

Deltagelsen i arrangementet ”Den Gyldne Fugl” på Aarhus BSS er en naturlig forlængelse af vores dedikation til at støtte og inspirere den næste generation af erhvervsledere og unge mennesker med en passion for at gøre en forskel.
Vi er stolte af at kunne overrække prisen som ”Årets Ildsjæl”, hvor vi kan være med til at anerkende og hylde en studerende, der har gjort sig særlig bemærket hos sine medstuderende.

Hjemmeside: https://www.jyskebank.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Jyske-Bank/176929022344371

Instagram: https://www.instagram.com/jyskebank/