Årets Iværksætter

I samarbejde med

Awardbeskrivelse:

Årets iværksætter gives til den person/personer, som formår at præsentere en gennemtænkt forretningsidé med et valideret koncept, som hjælper kunden med at løse et reelt problem. Dertil vægtes også om forretningsmodellen er bæredygtig og realistisk set fra et samfundsperspektiv. Til sidst, men bestemt ikke mindst, fokuseres der på personen/personernes gåpåmod, herunder deres evne til at reflektere over egen praksis, motivation og investering i projektet.  

Hvem er Akademikernes A-kasse?:

Hos Akademikernes A-kasse tilbyder vi rådgivning og sparring til dig, der overvejer at blive iværksætter og til dig, der allerede har taget beslutningen om at blive iværksætter. 

I vores startup-tilbud kan du finde hjælp til alt lige fra den indledende afklaringsfase, hvor du finder ud af, om livet som selvstændig er noget for dig, til udviklingen af din forretning, så du kan leve af den – uanset om du er soloselvstændig konsulent eller en del af et team, der drømmer om at udvikle en app.

I forlængelse heraf har vi udviklet forløbet Startup Growth Program, hvor vi igennem de sidste 5 år har hjulpet over 1200 iværksættere, hvilket gør os til Danmarks største inkubator. Forløbet inkluderer workshops og oplæg, kontorplads, samt sparring med blandt andet advokater, forretningsudviklere og andre iværksættere. Så hvis du drømmer om at blive selvstændig, tilbyder vi dette 3-måneders forløb, hvor du har mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Hjemmeside: https://www.aka.dk/indmeldelse/?gad=1&gclid=CjwKCAjwsKqoBhBPEiwALrrqiNNxCx4d26SJ2-QNTGH58Vm2IbiJT5cBzP1Hy5m2D-iVbugDO283WRoC6xMQAvD_BwE

Facebook: https://www.facebook.com/Akademikernes

Instagram: https://www.instagram.com/akademikernesakasse/

Startup Growth Program