Årets Kommunikationsstuderende

I samarbejde med

Årets kommunikationsstuderende

Prisen gives til en studerende, der i særlig grad formår at kombinere strategisk kommunikation og forretningsforståelse. En studerende, der sandsynliggør, at vedkommende i sin kommende karriere kommer til at hæve barren for, hvordan strategisk kommunikation kan skabe værdi og bidrage til at realisere forretningsmål.

Hvem er Publico?

Publico er et kommunikationsbureau, der hjælper videnstærke virksomheder med at vinde synlighed, sympati og salg ved hjælp af klogere content. Kort sagt: Vi elsker kloge hoveder, som er nørder i deres nicher – og organisationer, der kan noget vigtigt, som er svært at forklare. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi forvandler komplekse produkter og processer til hjælpsomme fortællinger med personlighed.

Vores motivation for at sponsorere prisen er – ud over at vi naturligvis gerne vil gøre os lækre over for de kvikkeste kommunikationsstuderende i vores hjemby – at være med til at anerkende og belønne den ekstraordinære indsats for at sætte spot på strategisk kommunikation som forretningsdisciplin.

Se mere her!