Årets Kvindelige Udstråling

I samarbejde med

Årets Kvindelige Udstråling
Prisen udgives i år til en kvindelig studerende, der, med sin positive attitude og et smil på læben, påvirker alle omkring sig og gør fremtiden lysere for både fællesskabet og ligestillingen. 

Hvem er PwC?
Hos PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores mange studentermedhjælpere til de erfarne partnere. 

Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være. Det er i samspillet mellem de to, at tilliden opstår, karrieren udvikler sig, og hvor vi sammen finder løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af. 
Det er derfor, vi siger: Succes skaber vi sammen.

Vi er stolte af at uddele Den Gyldne Fugl til “Årets Kvindelig Udstråling”, og bakke op om en kvinde, der er med til at gøre en forskel. I PwC tror vi på, at diversitet er grundlaget for at finde de bedste løsninger. Vi synes derfor, at det er vigtigt at bakke op om kvinders karriereveje, både gennem Den Gyldne Fugl, men det er også en vigtig målsætning i vores agenda hos PwC. Vi tror på, at væsentlige problemstillinger løses bedst i fællesskab. 

Hjemmeside: https://www.pwc.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/PwCDanmark

Instagram: https://www.instagram.com/pwcdk/