Årets Medstuderende

I samarbejde med

Beskrivelse af prisen Årets Medstuderende:

Årets medstuderende bliver præsenteret i samarbejde med CA Studiepartner og A-kasse. Denne award gives til en studerende, der har gjort en særlig stor indsats for studiemiljøet på BSS ved dagligt at gøre en forskel for sine medstuderende, og ved altid stå klar med en hjælpende hånd.


CA A-kasse – vi er din studiepartner

CA er ikke kun din a-kasse, men også din studie- og karrierepartner, hvilket betyder, at vi også står klar til at hjælpe og gøre en forskel for studerende undervejs i studietiden. Vi er derfor stolte af at være med til at støtte op om et godt studieliv på Aarhus BSS. Det gælder både i vores daglige samarbejde med Studenterlauget, og særligt i forbindelse med at hylde de studerende til Den Gyldne Fugl.

Vi lægger vægt på at bidrage til et godt studiemiljø, der bygger bro mellem studerende og erhvervslivet. Derfor giver et gratis studiemedlemskab hos CA; adgang til karriererådgivning, hjælp til studiejobsøgning, personlig feedback på CV og ansøgning, juridisk tryghed gennem CA advokathjælp og over 300 arrangementer om året til både at styrke dine faglige og personlige kompetencer. Vores fokus er nemlig JER. Læs mere og bliv gratis studiemedlem på ca.dk/studiemedlem